Vinhøst | Menyer
21290
page-template-default,page,page-id-21290,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Menyer (2018)

Gjør en god vinhøstdeal på 2 retter til 199,- eller 299,-

29th Ave

 

Forrett

Vichyssoise fransk potet- og purreløksuppe

 

Hovedrett

Breiflabb med potetterrin, grønnsaker og hollandaise

 

Kr 199,-

 

Bakgården


Forrett

Asiatisk fiskesuppe med chili og koriander

 

Hovedrett

Grillet ytrefilet av okse med bakte rotgrønnsaker og rødvinsaus

 

Kr 299,-

 

Bellini

 

Forrett

Parmaskinke med trøffelmajones, olivenolje og parmesan

 

Hovedrett

Panert kyllingfilet med salvie og parmaskinke. Serveres med appelsinsjy rotgrønnsaker og amadinepoteter

 

Kr 199,-
Legg til dessert for 50,-
Legg til vinpakke for 199,- 

 

Brygghuset

 

Forrett

Belgisk vaffel med røkelaks, Crème fraîche, gressløk og rødløk

 

Hovedrett

Langtidsrøkt og braissert svinenakke med potetmos og husets portvinssaus

 

Kr 199,-
Legg til dessert for 50,-
Legg til vinpakke for 199,-

 

Bølgen & Moi

 

Forrett

Kremet skogsoppsuppe med syltet skogsopp og sitrontimian

 

Hovedrett

Ytrefilet og braisert lam med selleri og jordskokker i variasjon. Servert med rødvinssaus og pommes Anna

 

Kr 299,-

 

Bønder i Byen

 

Hovedrett

Bresert lammeskank med bakte rotgrønnsaker, syltet gresskar, lammesjy og potetmos

 

Dessert

Tjukkmelkspudding med multe og karamell

 

Kr 299,-

 

Frihavn

 

Hovedrett

Ølbraisert lammeskank serveres med rotgrønnsaker og potet/sellerimos.Toppes med herlig lammesjy

 

Dessert

Kryddersyltede norske plommer. Serveres med nøtte-crumle og vaniljeis


Kr 299,-

Glipp

 

Hovedrett

Vår langtidsmodnede biff med sausen som er blitt en «snakkis»; mystisk, men god! Serveres med en rik salat og pommes frites

 

Dessert

Affogato: Italiensk avslutning!

 

Kr 299,-

 

Håndverkeren

 

Hovedrett

Grillet hjort med saus av steinsopp og kantareller. Serveres med ristet grønnsaker, småpoteter, rødvinsbakt pære og skogsbærsirup

 

Dessert

Sjokolade-pannacotta med hasselnøttkrem

 

Kr 299,- Legg til vinpakke (2 glass) for kr 150,-

 

Jonas B.

 

Hovedrett

Grillet tynnribbe av gris med hvitløk, rosmarin og sitron. Serveres med bakte bønner, friske urter og parmesan

 

Dessert

Klassisk tiramisu

 

Kr 299,-

 

La Famiglia

 

Hovedrett

Piemontese (fjorårets vinner-pizza under Le Tour de Wine) Mozzarella, trøffelsalami, villsopp, trøffelolje og parmesan

 

Dessert

Husets høyt skattede tiramisú. Byens beste?

 

Kr 199,-

 

Monsoon Sushi & Asian

 

Forrett

Wonton fylt med svinekjøtt krydret med hjemmelaget 5-spicekrydder

 

Hovedrett

Paneng Curry med kylling, paprika, kokosmelk, gulrot, galangal, løk og kaffirlimeblader

 

Kr 199,-
Legg til dessert for 50,-
Legg til vinpakke for 199,-

 

Scandic Kristiansand Bystranda

 

Hovedrett

Bystranda Fish ‘n Chips: Fersk torsk eller langefilet fritert med ekte øldeig. Serveres med tykke frites, ertepuré og remulade

 

Dessert

Eplekake med hvit sjokolade og mascarponekrem. Serveres med salt karamell og bær

 

Kr 199,-

Sjøhuset

 

Forrett

Kyllingleverpaté – Fiken – toast – valnøtter

 

Hovedrett

Uer – Kål – Gresskar – Ramsløksmørsaus

 

Kr 299,-

 

Slakter Sørensen

 

Hovedrett

Oksefilet Provençale: Ytrefilet av okse serveres med råstekte poteter, sautert brokkoli og grilltomat, toppes med hvitløksmør

 

Dessert

Slakterens Pavlova med trollkrem og crumble

 

160g biff kr 199,-
200g biff kr 299,
Legg til vinpakke for 199,-

 

Teateret

 

Forrett

Høstsuppe med gulrot, linse og kylling.Serveres med Teaterets surdeigsfoccacia og aioli

 

Hovedrett

Langtidsbraisert ribbe serveres med pastinakkpuré, bakte rotgrønnsaker, sauce demi glace og småpotet

 

Kr 299,-

 

Torvet Bistro

 

Forrett

Jordskokk veloute med stekt kamskjell og løpstikkeolje: Kremet jordskokksuppe  med stekt kamskjell og chips

 

Hovedrett

Andebryst med saltbakte gulbeter, spinat, rødkålpuré, rødvinsjy og appelsinolje

 

Kr 299,-

 

Værtshuset Pieder Ro

 

Forrett

Kveite Ceviche

 

Hovedrett

Hjortefilét serveres med soppstuing, skorsonerrot, solbærgele og kastanjesalat

 

Kr 299,-